Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

I Am Number Four

Autor: Belmorn

I-Am-Number-Four_6I Am Number Four filmska je adaptacija istoimenog sf romana za mlade, a bavi se zbivanjima koja prate slijedeću potencijalnu žrtvu. Johna Smitha (Number Four) utjelovio je Alex Pettyfer a režiju potpisuje D.J. Caruso (Disturbia).

Devet tinejdžera aliena napušta svoj rodni planet Lorien, izbjegavši sudbinu svog doma uništenog najezdom zastrašujućih Mogadorianaca. Poslani su na Zemlju da žive sa svojim starateljem kojemu je povjereno da ih štiti i usmjerava dok ne uspiju razviti svoje tajne supermoći.

Prisiljeni su se neprestano seljekati jer ih Mogadorianci nemilosrdno nastavljaju proganjati nastojeći ih usmrtiti i pritom im oduzeti posebne ogrlice čija svrha nije razjašnjena. Nažalost, upravo se to dogodilo već trima od devetoro tinejdžera aliena...

Prikazivanje filma u hrvatskim kinima počinje 31. ožujka, a trailer pogledajte ispod:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona