Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Olivia Wilde kao nova Lara Croft

Autor: Belmorn

tomb-raider-reboot-olivia-wildeBez štambilja i potpisa, na stolu se pojavila vijest o rebootu Tomb Raidera, filmskog naslova temeljenog na računalnoj igri istog naziva, zapravo njenom glavnom liku Lari Croft.

Bez naročitog iznenađenja, novi Tomb Raider trebao bi biti ozbiljan film mračnijeg pristupa, stoga se trenutno radi na potrazi za kompletnom ekipom, uključujući i scenarista, koji bi osmislili nov uspješan blockbuster.

Ono najzanimljivije je uloga Lare, a iskrsnulo je novo ime u usponu popularnosti - Olivia Wilde. Već sada vlada opsjednutost važnim pitanjem o veličini grudi, uskosti struka i oblosti stražnjice, ali Wilde je kroz seriju Dr. House i film Tron: Legacy demonstrirala dovoljno glumačko-tjelesnih sposobnosti za iznijeti lik Lare u ozbiljnijem, uz malo sreće i kvalitetnijem, ruhu no što su to učinili s Angelinom Jolie.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona