Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Arianne Palicki je nova Wonder Woman

Autor: Belmorn

Adrianne-PalickiNakon niza pokušaja da se Wonder Woman učini serijalom, NBC je odobrio pilot režiseru Davidu E. Kelleyu, a ulogu Wonder Woman igrati će Adrianne Palicki, najpoznatija po Friday Night Lights.

Radnja se bavi dvostrukim životom superjunakinje Wonder Woman, ali bi, prema riječima autora, serija trebala biti u ozbiljnijem, realističnijem tonu koji danas postaje očiti standard prezentacije superheroja. Tome u prilog potvrđuje objašnjenje da je prvotno scenarij tako i zamišljen, težeći tome da se odmakne od comic ili trash feela.

No, s obzirom na razne sporedne informacije koje kruže, postoji i mogućnost da se radi o veoma lošem scenariju, a drugi veći faktor koji potiče na skepsu su upravo dva angažmana - redatelj i glumica. Iako se glumica pojavljivala u karakterno čvrstim ulogama, sumnja se u njenu mogućnost da progura jednog akcijskog heroja, a problem po pitanju redatelja je njegov neangažman u akcijskim naslovima uopće. Naime, svi njegovi radovi u potpunosti su odvjetničkog karaktera, od Ally McBeal do Boston Legal. Vrijedi pričekati.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona