Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dark Shadows na Burtonov način

Autor: Belmorn

johnny-depp-tim-burtonTim Burton okuplja snimateljski tim i jaka glumačka imena za novi zahtjevni projekt Dark Shadows, film koji će biti temeljen na gotičkoj istoimenoj tv seriji koja se emitirala od 1966. do 1971.

Dark Shadows bavi se životom misteriozne obitelji iz gradića Maine na koju je bačena kletva, a posljednja vijest je početak nove suradnje Burtona i Michelle Pfeiffer, gdje će glumica utjeloviti povučenu gazdaricu kuće Elizabeth Collins Stoddard kojoj je muž nestao prije 10 godina. Uz Pfeiffer, potvrđena imena čine Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Eva Green, Jackie Earle Haley i Bella Heathcote.

TV Show, u svom stilu specifično "burtonovski", imao je dakle važan utjecaj na stil i usmjerenje Tima Burtona, ali i na Johnny Deppa, stoga je za pretpostaviti da će se Burton oko ovog neobičnog projekta dobro potruditi, što potvrđuje energičan pred-produkcijski angažman.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona