Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dragon Age: Redemption

Autor: Belmorn

DragonageredemptionDragon Age: Redemption nova je web serija temeljena na popularnoj igri Dragon Age tvrtke Bioware.

Glavni lik u priči je vilenjakinja Tallis, ubojica čiji je cilj pronaći odmetnutog maga i eliminirati ga. Potvrđeno je da će njenu ulogu igrati Felicia Day, poznata po vlastitoj web-epizodnoj kreaciji The Guild, seriji o mmo igračima i njihovim avatarima u igri.

Felicia Day je izrazito popularna među gamerskom publikom zbog svojih sposobnosti, izgleda i pozitivne energije, pa će zasigurno povećati kvalitet serijala i skrenuti veću pozornost na naslov koji bi se trebao početi prikazivati najranije u ljeto.

Trailer je premijerno prikazan na Jimmy Fallonovoj emisiji a ovdje ga možete pogledati zajedno intervjuom Felicie Day.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona