Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Bioshock film ipak na čekanju

Autor: Belmorn

bioshock_fGore Verbinski, najpoznatiji po Pirates of the Caribbean franšizi, svojedobno je odustao od režiranja narednih naslova zainteresiran za zanimljiv projekt Bioshock koji je trebao biti temeljen na istoimenom, iznimno popularnom igraćem naslovu za računala i platforme.

Nakon niza naslova adaptiranih igara koji su redom izrazito loši (Tomb Raider, Max Payne, Doom, itd) programerske tvrtke su zastale s licenciranjem bilo koga za bilo što, stoga je dogovor oko Bioshocka bio plodno tlo za izniman naslov. Međutim, zbog settinga u kojem se nalazi radnja Bioshocka potreban je ogroman budžet, a zbog redateljskih namjera od kojih ne želi odstupiti, film ne može biti išta manje od R, dakle 18+.

Prije više od pola godine, Verbinski je objavio kako upravo zbog toga Bioshock ne napreduje. Taj se problem potegnuo do danas, bez riješenja, te od Bioshocka, onako kako je zamišljen, za sada neće biti ništa. To je, dakle, dobra vijest, budući da bi family-frendly Bioshock bila katastrofa, te preostaje čekati kada će se pronaći netko dovoljno spreman obogatiti se na Bioshocku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona