Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Highlander reboot dobio scenaristicu

Autor: Belmorn

highlander_lambertU remake valovima naslova iz '80 koji kontinuirano pogađaju gledatelje iskristalizirala se budućnost imena Highlander.

Naime, posao scenarista preuzela je Melissa Rosenberg, najpoznatija po filmovima Twilight. Highlander je planiran dulje vrijeme, ali se nije moglo dogovoriti oko produkcijskog plana i imena koja bi trebala nositi razvoj naslova.

Highlander je kultni sword&sorcery naslov iz 1982. godine o besmrtnim ratnicima koji se kroz ljudsku povijest bore za dostizanje apsolutne moći. Iako su izvorni film slijedili nizovi loših nastavaka i spin-off radova, Highlander ima pozitivnu reputaciju i veliku bazu fanova, stoga je ideja o rebootu prihvaćena klasično - jedni su zadovoljni, drugi smatraju da se bogohuli, ali u oba slučaja nastala je panika objavom imena scenarista, strah da će Highlander biti sve samo ne Highlander.

Melissa Rosenberg pisala je za različite naslove koji tematski ili po elementima na ovaj ili onaj način dotiču koncept Highlandera, poput popularne serije Dexter, što bi uključivalo krv i mračnu atmosferu, film Step Up i seriju OC, što bi uključivalo romansu, te Twilight, što bi uključilo supernatural elemente, pa ne valja skakati pred rudo. S druge strane, kada se sve zbroji, Highlander se obožavao zbog likova, scena i borbi, što i nije najjača strana scenaristice.

Reboot je prije svega pokrenut zbog zarade, stoga gledateljima preostaje čekati, a HC fanovi bi mogli razmisliti o molitvi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona