Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Serije na horizontu: Battlestar Galactica: Blood & Chrome

Autor: Belmorn

blood-and-chrome-concept

 

Razvija se nova Battlestar Galactica serija o Prvom ratu između Cylonaca i ljudi.

Od kad smo vam zadnji put pisali o seriji za ulogu Williama Adame izabran je mladi glumac Luke Pasqualino. Novi član postave je i Benn Cotton koji će glumiti novog lika u seriji, pilota Cokera Fasjovika.

Radnja je smještena između događaja u Caprici gdje je čovjek tek izmislio Cylone i serije Battlestar Galactice koja se bavi preživljavanjem ljudi nakon Cylonskog drugog napada.

Blood & Chrome će probati vratiti Galacticu "space opera" korijenima u atmosferi suvremenih ratnih filmova poput Hurt Lockera. Pilot epizodu koja se počela snimati ovog mjeseca režira Jonas Pete, koji je radio po jednu epizodu na Galactica i Caprica serijama. Ako pilot dobro prođe, možemo očekivati čitavu sezonu.

Priprema se i snimanje filmskog remakea serije iz 70-ih a režirat će je Bryan Singer.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona