Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi “Power Rangers Samurai” na Nickelodeonu

Autor: Ayllwyn

power-rangersNakon osamnaest godina i petnaest inkarnacija Power Rangersi još uvijek pokazuju svoje neobične moći u borbi protiv zla. Nickelodeon predstavlja novu generaciju mladih kostimiranih heroja u udarnom terminu u ponedjeljak pod nazivom “Power Rangers Samurai”.

“Ova serija je bila polazište za avanturu, akciju, fantasy i sf za djecu diljem svijeta toliko mnogo godina, i nadamo se da će tako i ostati sad kada ju stavljamo u naš program.” rekao je Pete Danielsen, izvršni director Nickelodeona.

U novoj seriji, koja se snimana na Novom Zelandu, pet tinejđera se bori pod vodstvom mentora samuraja, kako bi spasili svijet.
“Nema ni jedne ovakve serije za djecu koja ima ovakvu vrstu akcije i avanture” rekao je novi Crveni Ranger Alex Heartman.
Namjera je da serija traje dvije sezone, tj. 40 epizoda, prije nego što se još jednom okrene u novom smijeru.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona