Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ryan Gosling u remakeu "Loganovog Bijega"

Autor: Belmorn

ryan-gosling-250Remake kultnog filma "Loganov Bijeg" s Ryanom Goslingom najavljen za 2012. godinu.

O snimanju remakea nagađa se već deset godina, a od 2000. godine a projektu su naizmjence pristupala tri autora, redom: Bryan Singer, Joseph Kosinski (TRON: Legacy) i Carl Erik Rinsch. Potonji se nedavno povukao ne bi li radio na filmu Ronin 47 s Keanu Reevesom prepustivši režiju Nicholasu Windingu Refnu (Valhalla Rising). Refn je za ulogu Logana angažirao Ryana Goslinga (Blue Valentine) s kojim je već ostvario uspješnu suradnju (Drive).

"Loganov Bijeg" (eng. Logan's Run) naziv je poznatog SF romana čiji su autori William  F. Nolan i George Clayton Johnson, a objavljen je 1967.
Radnja se odvija u postapokaliptičkoj budućnosti gdje je utopijski ustrojeno društvo primorano živjeti u umjetnoodržavanom okolišu nadziranom od središnjeg kompjuterskog sustava, u potpunosti nesvjesno ruševina izvanjskog svijeta.

Životni vijek svakog stanovnika i stanovnice je 30 godina a glavni lik imenom Logan 5 dvadesetšestogodišnji je tzv. Sandman čija je zadaća ući u trag odmetnicima tj. prebjezima koji su nekim slučajem izbjegli ritualno usmrćivanje i osnovali Utočište van dopuštenih kupola.

Film je 1967. režirao Michael Anderson a Logana je utjelovio Michael York. Također, uslijedili su i televizijski serijal u produkciji CBS-TVa koji je brojio 14 nastavaka i trajao jednu sezonu (1977-1978), kao i kraće strip izdanje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona