Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Simon West režira Red Sonju?

Autor: Ayllwyn

amber-heard-red_sonjaProducent novog filma o Conanu, Avi Lerner rekao je medijima kako postoji mogućnost da Simon West (Con Air, Tomb Raider) režira remake filma “Red Sonja”, te da se Amber Heard (Drive Angry) pojavi u glavnoj ulozi.

Red Sonju je stvorio Robert E. Howard, a prvi put se službeno pojavila u Marvelovoj seriji stripova o Conanu Barbarinu. Prvi puta je ekranizirana 1985. godine, a uloga je pripala Brigitte Nielsen koja je odigrala snažnu ratnicu u potrazi za osvetom protiv zle kraljice.

Avi Lerner je isto tako rekao da je Red Sonja prioritet nakon što završi produkcija Conana, te da će redateljsku palicu u ruke uzeti Simon West, kojemu bi ovo bio drugi akcijski film s heroinom koja spretno barata oružjem, nakon Tomb Raidera. Amber Heard je navodno u igri za glavnu glumicu, iako je Lerner rekao kako ju još nisu obavijestili o tome.

Simon West će pozvati svog, već poznatog glavnog glumca Nicolasa Cagea (Con Air) da radi na Westovom filmu The Medallion, a pretpostavka je da će ostati u suradnji i na Red Sonji.

IMDB priča neku drugu priču. Avi Lerner jest zabilježen kao producent, no nema ni traga ni Westu ni Heardici, spominje se jedino Rose McGowan u glavnoj ulozi (kao što je bio slučaj prije nekoliko godina kada je Robert Rodriguez namjeravao uzeti “Sonju” u svoje redateljske ruke, no sad se pojavljuje samo kao producent filma).

Budući da su sve vijesti polovične, ne možemo još sa sigurnošću reći što nas očekuje. Treba vidjeti kako je Conan proći u kinima, i hoće li onda Red Sonja dobiti priliku za svoju ponovnu moderniju ekranizaciju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona