Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

John Carter of Mars - "povijesno točna" priča u svemiru

Autor: Belmorn

John-Carter-of-MarsSnima se film o Johnu Carteru, manje razvikanom junaku autora Tarzana, Edgara Rice Burroughsa. Film režira Andrew Stanton, specijalist za animirane filmove (WALL-EFinding Nemo) a ovo će mu biti prvi igrani film.

Stanton uz režiju radi i na scenariju koji će pokriti radnju prve priče iz Barsoom serijala o veteranu američkog građanskog rata Johnu Carteru koji oblikom astralne projekcije dolazi na Mars gdje otkriva da ga slabija gravitacija čini bržim i jačim. Na scenariju će pomoći Pulitzerom nagrađeni pisac Michael Chabon (Gospoda pustolovi) i supervizor Mark Andrews (The Incredibles).

Konfederacijskog vojnika Johna Cartera glumi Taylor Kitsch kojeg možda pamtite kao Gambita iz X-Men Origins: Wolverine filma. Njegova kolegica iz Wolverinea Lynn Collins glumit će Marsovsku princezu Dejah Thoris a Willem Dafoe četverorukog ratnika Tars Tarkasa.

Redatelj je tajanstveno izjavio da će film biti vrlo povijesno točan Marsovski film i da će se potruditi učiniti ga vizualno prepoznatljivim i jedinstvenim. Veličina Disneyeva projekta usporediva je s Piratima s Kariba, a hoće li film polučiti isti uspjeh saznat ćemo u ožujku iduće godine kada izlazi u kinima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona