Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Serije na horizontu: Falling Skies

Autor: Belmorn

falling_skiesRobert Rodat i Steven Spielberg pripremaju novu seriju o invaziji iz svemira s Noah Wyleom u glavnoj ulozi.

Wyle je kod nas ostao zapamćen kao dr. Carter iz serije Hitna služba dok je vani poznat i po ulogama u TV filmovima The Librarian u kojima on radi kao čuvar drevnih artefakata. U seriji Falling Skies glumit će sveučilišnog profesora koji postaje vođa pobunjenika protiv svemirskih okupatora. Glavnu žensku ulogu u seriji tumači Moon Bloodgood (Terminator: Salvation) a glumi i Will Patton.

Oscarom nominiran za scenarij Saving Private Ryan, Robert Rodat pisat će pilot epizodu serije, a u produkciji osim Spielberga sudjeluju Mark Veirheiden i Greg Beeman, ljudi koji su radili na Battlestar Galactici, Smallvilleu i Heroesima. Emitiranje u americi počinje u lipnju, a jednog dana možda i na nekoj od naših TV kuća.

Seriju je najlakše opisati kao spoj Rata Svjetova i Terminatora, u što se možete uvjeriti iz foršpana:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona