Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Serije na horizontu: Camelot

Autor: Belmorn

Camelot_Starz_001

TV kuća Starz, koja je proizvela serije Spartacus: Blood and Sand i The Pillars of the Earth sprema se izravno suočiti s iščekivanim HBO naslovom Game of Thrones svojom novom serijom Camelot, koja kreće u travnju.

Camelot je najlakše opisati kao još jedan "novi i drugačiji" pogled na besmrtnu legendu o kralju Arthuru i vitezovima Okruglog stola. Obećanje je teško ispuniti jer je legenda toliko puta obrađena iz svakog kuta u brojnimm filmovima i serijama, pa se pitamo hoće li suvremeniji pristup osvježiti besmrtnu priču?

Dinamika serije vrti se oko borbe za prijestolje nakon nagle smrti kralja Uthera. Čarobnjak Merlin (Joseph Fiennes) na prijestolju želi njegovog sina Arthura (Jamie Campbell Bower) a vještica Morgana (Eva Green), Arthurova polu-sestra krunu želi za sebe...

Pogledajte što glumci i scenaristi kažu o seriji i vidite neke scene sa snimanja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona