Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Serije na horizontu: Terra Nova

Autor: Belmorn

terranova2

Trenutno se razvija američka SF serija Terra Nova koja bi trebala prenijeti ugođaj Avatara na male ekrane. Može li u tome uspjeti?

Terra Nova putuje iz daleke 2149. godine u još udaljeniju prapovijest, nekih 85 milijuna godina unatrag. Čitavoj Zemlji prijeti izumiranje, a otkriće vremenskog portala u prapovijest čini se kao spas s neba. Ljudske kolonije putuju kroz pukotinu u vremenu kako bi spriječili izumiranje i ponovno izgradili civilizaciju. Jednu takvu skupinu predvodi zapovjednik Frank Taylor (Stephen Lang - Avatar) i kolonizatori Jim Shannon (Jason O`Mara - Life on Mars U.S.) i njegova supruga Elisabeth (Shelley Conn).

Seriju produciraju Steven Spielberg i Brannon Braga (Star Trek: Enterprise, Treshold). Foxova nova serija ima vrlo velik budžet, oko 4 milijuna dolara po epizodi, što daje do znanja koliko povjerenja imaju u ovaj projekt.

Dvodijelna epizoda u režiji Alexa Gravesa (Fringe, The West Wing) predstavit će seriju u jesenskom terminu.

terranova1

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona