Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Captain America i Spider-Man navukli kostime

Autor: Belmorn

Captain-America-Official-CostumeKonačno možemo vidjeti prve službene fotografije glumaca Chrisa Evansa i Andrewa Garfielda u kostimima Captain Americe i Spider-Mana.

Uniformu budućeg prethodnika Avengersa već smo vidjeli na kaskaderu, ali ovo je prva jasna fotografija glumca u kostimu. Ono što vidimo je odijelo koje njegov lik nosi tokom i poslije drugog svjetskog rata, a kostim u modernom dobu još nismo imali prilike vidjeti.

Američkom super-vojniku filmski protivnik je nacist Crvena Lubanja kojeg tumači Hugo Weaving. Film dolazi u kina tokom srpnja ove godine.

Drugi kostim koji imamo priliku analizirati je onaj novog Spider-mana. Glumac Andrew Garfield je ostao zatečen kad je otkrio da je upravo on prošao na audiciji da glumi svog heroja iz dječačkih dana.

Kao što je obećano, fotografija ostavlja dojam mračnijeg Spider-mana od onog u filmova koje je snimao Sam Raimi. Oni koji nabiju noseve na ekran mogu primjetiti da Peter Parker ima mehaničke sprave na zglobovima iz kojih puca paučinu. Taj element stripovske baštine bio je zapostavljen u Raimijevoj trilogiji. 

Čovjek-pauk kreće u kinima sredinom iduće godine, kada će se sukobiti sa Lizardom.

Andrew-Garfield-as-Spider-Man

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona