Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Vještice i duhovi od danas u kinima

Autor: Belmorn

Lov_na_vjestice_475Danas u hrvatskim kinima kreće prikazivanje dva nadnaravna filma: Paranormalno 2 i Lov na vještice.

Nastavak najpopularnijeg nadnaravnog horrora u posljednje vrijeme, Paranormalno 2 ne mijenja pobjedničku formulu. Kao i u prethodniku, sva nam je radnja servirana kroz oči sigurnosnih kamera instaliranih u opsjednutoj kući.

Radnja filma počinje dva mjeseca ranije nego ona svog prethodnika. Nakon što posumnjaju u provalu, obitelj postavi video nadzor. No, ono što se zaista događa unutar njihova doma je puno strašnije od bilo čega što su mogli očekivati.

Lov na vještice je avanturistički fantasy film s Nicolasom Cageom i Ron Perlmanom u ulogama dvojice križara kojima je misija prevesti navodnu vješticu koja je odgovorna za kugu iz jednog grada do samostana.

Zanimljivo je napomenuti da su neke scene snimane upravo u Hrvatskoj, točnije na rtu Kamenjak u Istri. Uskoro možete očekivati i Decadentovu recenziju filma na portalu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona