Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll

Autor: Belmorn

phantasmagoria-poster.jpgMarilyn Manson se odlučio primiti redateljske palice i snimiti ekranizaciju Lewisove Alice u Zemlji čudesa. Najavio je da bi taj film trebao započeti novu eru horror filmova. Ako je za vjerovati Mansonu, film će nas vratiti u doba Romana Polanskog i Alfreda Hitchcocka.

U Viktorijansoj engleskoj, pisac je progonjen snovima o djevojčici Alice, plodu njegove mašte. Zbog noćnih mora je u strahu proveo mnoge neprespavane noći. Njegovo ime je Lewis Carroll.

Osim Mansona, koji će vjerojatno zaigrati glavnu ulogu, Lily Cole bi trebala glumiti Alice. Osim njih u filmu se od poznatijih glumaca izdvajaju Tilda Swinton i Evan Rachel Wood čije su uloge trenutno nepoznate.

Film bi trebao izići krajem 2008. godine, jer je Manson pomaknuo premijeru zbog svoje turneje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona