Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pirates of the Carribean 4 – novi trailer

Autor: Exxar

pirates_of_the_carribean_4_250Prije pola godine je izašao prvi teaser u kojem kapetan Jack Sparrow priča o nadolazećem četvrtom filmu Pirates of the Carribean, a ovih dana nas je ugodno obradovao prvi pravi trailer koji otkriva da su glasine o potrazi za fontanom mladosti ipak istinite.

Pirates of the Carribean: On Stranger Tides, četvrti je nastavak fantastične priče o piratu Jacku Sparrowu, kapetanu gusarskog broda Black Pearla. Kao što i pristaje, u novoj avanturi, Jack će opet krenuti u potragu za nečim čime bi prevario smrt i nastavio nesmetano ploviti po svim sedam morima, no kao što je za očekivati, na njegovom putu će se naći fantastična bića poput zombija, sirena, pa čak i zloglasnog Crnobradog. Film u američka kina izlazi u svibnju iduće godine, a u naša kina bi također trebao doći u tom periodu.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona