Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Zvjezdana prašina u hrvatskim kinima

Autor: Belmorn

stardust-poster-27-9.jpg"Zvjezdana prašina" ili "Stardust" je ekranizacija fantasy romana Neila Gaimana, poznatog po stripu the Sandman.
Priča je to o mladiću koji u nastojanju da zadivi djevojku svojih snova, napušta rodno selo u potrazi za zvijezdom padalicom. Na njegovu nesreću, tu zvijezdu traže i drugi, među kojima je vještica Lamia i četiri sina umirućeg kralja.

Redatelj Matthew Vaughn je prikupio impresivnu glumačku postavu među kojom su imena poput Roberta De Nira, Michelle Pfeiffer, Peter O`Toole, Claire Danes, Sienna Miller i drugi.

Film je primio pozitivne kritike u američkim kinima, a vi ćete ga moći pogledati od 27.9. u većim gradovima, a kasnije i u ostalim kinima.
Više o filmu pročitajte ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona