Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najnoviji foršpan za The Voyage of the Dawn Treader

Autor: Belmorn

 Za blagdane izlazi treći film prema serijalu knjiga o Narniji, autora C.S. Lewisa. Pogledajte najnoviji foršpan filma "Putovanje Zorogaza" na ovom linkuVoyage-of-the-Dawn-Treader-New-Image.

Film režira Michael Apted koji nakon The Voyage of the Dawn Treader sprema ekranizaciju iduće knjige iz serijala Kronike iz Narnije - The Silver Chair.

Dawn Treader (ili "Zorogaz" na hrvatskom) je brod mladog kralja Kaspiana koji plovi do ruba svijeta. U potrazi za Izgubljenim Lordovima Narnije pridružuju mu se Lucy i Edmund koji sa sobom vode i rođaka Eustacea.

Kralja Kaspiana glumi Ben Barnes, a u filmu se ponovno pojavljuje Tilda Swinton i Liam Neeson kao glas lava Aslana. Film očekujemo poslije Božića u 3-D tehnici i standardnoj 2-D verziji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona