Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Iron Man

Autor: Belmorn

ironman-poster.jpgIron Man je film rađen prema istoimenom Marvelovom stripu o bogatom industrijalcu i izumitelju Tonyju Starku koji sagradi ultimativni borbeni oklop.

Radnja se više-manje drži one iz stripa. Teroristi otmu Tonyja Starka za vrijeme prezentacije nove rakete u Afganistanu (u stripu je bio Vijetnam). Nakon što umalo pogine od gelera koji mu se smjesti kraj srca, teroristi ga zatvaraju u radionicu i tjeraju da za njih radi super-oružja. Umjesto toga, on sagradi Iron Man oklop i pobjegne.

Osim Roberta Downey Jr. koji glumi Tony Starka, u filmu se pojavljuju Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges, Terrence Howard i Samuel L. Jackson u ulozi Nicka Furyja.
Film izlazi u svibnju 2008. godine, a najavljena su još dva nastavka. Trailer za Iron Mana možete pogledati ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona