Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novosti oko Spider-man filma

Autor: Belmorn

 Rhys-Ifans-Lizard

Saznajemo novosti oko Spider-man reboota: glumica Emma Stone dobila je glavnu žensku ulogu, a Rhys Ifans onu glavnog negativca.

Mnogi su fanovi ostali zatečeni kad su otkrili da u novom filmu neće biti Spider-Manove ljubavi Mary-Jane. Umjesto toga, scenarist James Vanderbilt odlučio se usmjeriti na Spideyev raniji ljubavni interes, plavokosu Gwen Stacy koju će glumiti Emma Stone.

Redatelj Mark Webb zaključio je da glumica ima dobru kemiju s mladim glumcem Andrewom Garfieldom koji tumači Petera Parkera/Spider-mana.

Rhys Ifans dobio je ulogu o kojoj se priča još od posljednjeg Raimijevog filma gdje je Dylan Baker tumačio dobroćudnog znanstvenika Curta Connorsa u potrazi za regeneracijskim lijekom koji bi mu mogao vratiti izgubljenu ruku. Ifans preuzima lik Connorsa koji, koristeći reptilski DNA, pod stresom postaje Lizard, jedan od gnjevnijih Spider-manovih protivnika.

Odnos između junaka i negativca još je zanimljiviji zbog prijateljstva Petera Parkera i Connorsa. Ovaj potez može se protumačiti kao još jedan šamar Samu Raimiju, redatelju prethodnih filmova kojem tada nije bilo dozvoljeno koristiti Lizarda kao negativca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona