Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nolan službeno potvrdio da režira treći Batman film

Autor: Belmorn

christopher_nolan_signOno što je većina obožavatelja već odavno znala, a Nolan si nije mogao priznati jest da će on režirati i konačni dio trilogije o Tamnom vitezu.

Christopher Nolan trenutno pročešljava ranu verziju scenarija kojeg je napisao njegov brat Jonathan i priznao je da unatoč svemu ne može prepustiti režiju nekom drugom. Glasine kruže da je glavni negativac Enigma kojeg će glumiti Joseph Gordon-Levitt, koji je s Nolanom već surađivao na Inceptionu.

Bila to istina ili ne, veliki se broj priznatih glumaca oglasio da želi glumiti upravo tu ulogu (posljednji od njih je Edward Norton), a neki su se našli u srcu glasina (kao Johnny Depp koji s filmom najvjerojatnije neće imati veze). Ako je vjerovati istim tim glasinama, u filmu bi se mogla pojaviti i Catwoman. Jonathan Nolan je ignoriravši sva ta nagađanja kroz šalu naglasio da film defitivno neće imati Mr. Freezea.

Braća Nolan uz završetak trilogije o Batmanu spremaju i scenarij za reboot Superman: Man of Steel a oba će filma u kinima 2012. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona