Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Lucas planira još jedan face-lift na Ratovima Zvijezda

Autor: Belmorn

lucas_portmanGeorge Lucas ponukan uspjehom Avatara planira približiti Ratove Zvijezda novim generacijama, što je zapravo tajna šifra za skupljanje još novca putem stare zlatne koke.

Početkom 2012. godine u kinima će se prikazati Fantomska prijetnja sa scenama u svemiru (i vjerojatno još nekim odabranim situacijama) nadograđenim u 3D. Stara trilogija koja uključuje Novu nadu, Imperij uzvraća udarac i Povratak Jedija vjerojatno će imati potpuno izmijenjene CGI scene u svemiru koje bi trebale zamijeniti originalne scene s maketama.

Osim toga, najavljen je i prelazak filmova na Blu-Ray s novim, nikad prije viđenim scenama. Sličnu je strategiju Lucas koristio na 20. obljetnicu kad je 1997. izbacio digitalno poboljšanu Novu nadu u kina. Računalna tehnologija mu je omogućila da prikaže scenu koju nije mogao ranije (razgovor Hana Sola s CGI Jabba the Huttom u hangaru), ali i da promijeni neke scene kako mu odgovara (Han Solo je pucao prvi na Greedoa).

Za Blu-Ray ediciju predstavljena je kratka scena iz Povratka Jedija u kojoj Luke sastavlja lightsaber dok ga Vader telepatski pokušava nagovoriti da prijeđe na tamnu stranu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona