Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Viking Viki uskoro u kinima

Autor: Belmorn

viki_viking.jpgOvog četvrtka u hrvatskim kinima kreće redovno prikazivanje njemačkog filma za djecu nastalog prema popularnim knjigama, animiranoj seriji i stripovima o Vikingu Vikiju.

Viki (Jonas Hämmerle) je crvenokosi dječak koji se svojom inteligencijom ističe među vikinzima koji su obično snažni, tvrdoglavi i bučni. Jednog dana njegovo selo napadaju tajanstveni pljačkaši sa zmajolikim maskama i otimaju svu djecu.

Jedino je Viki, koji je zaglavio na stablu igrom slučaja izbjegao napad. On i njegov otac poglavica predvode ostale vikinge u akciju spašavanja...

Priča o dosjetljivom Vikiju nastala je iz pera švedskog pisca Runera Johnsona, a nakon što je prevedena na njemački, stekla je toliku popularnost da je po njoj nastala prvo audio drama, a potom i lutkarska te animirana serija.

Kako bi uštedjeli, Nijemci su za crtanu seriju odlučili surađivati s Japancima i time utabali stazu drugim euro-manga projektima kao što je na primjer Pčelica Maja.

Njemački redatelj i komičar Michael Bully Herbig u seriju se zaljubio kao dijete, a prošle je godine snimio film koji će hrvatska publika ipak gledati u engleskoj verziji s titlovima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona