Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Warcraft film u pripremi

Autor: Belmorn

warcraft_orc.jpgOd kada je Legendary Pictures 2006. otkupio prava za snimanje filma u Warcraft svijetu, fanovi su nagađali o raznim aspektima projekta. Hoće li koristiti glumce ili računalnu animaciju, gdje i kada će biti smještena radnja, hoće li se bazirati više na strategiji ili MMORPGu?

Rob Pardo, podpredsjednik Blizzarda i glavni game designer radi na adaptaciji igre u film, te sudjeluje na pisanju scenarija. Otkriveno je da će Alliance imati dominantnu ulogu u filmu, te će se na Hordu vjerojatno gledati kao na "negativce". Radnja bi trebala biti smještena godinu dana prije početka World of Warcrafta i biti više orijentirana na ratne, a ne avanturističke aspekte igre. Za film će se koristiti barem djelomična animacija, ali će se ipak koristiti pravi glumci. Nisu poznati nikakvi datumi, ali će film u kinima biti negdje tokom 2009. godine.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona