Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prve fotke Captaina Americe i vozila iz filma

Autor: Belmorn

captain-america-motorcycle.jpgOvih dana smo dobili priliku vidjeti kostim Captaina Americe i vozila organizacije Hydre za nadolazeći film The First Avenger.

Iako je snimljen kaskader a ne glumac Chris Evans koji će utjeloviti supervojnika Stevea Rogersa, jasno se vidi dizajn kostima kapetana Americe. Fotografije koje donosi The Daily Mail prikazuju akcijsku sekvencu potjere u kojima vozila Hydre progone superjunaka.
Naglašavamo da je ovo tek jedan od kostima koje će Captain America nositi na filmu budući da radnja prati njegove početke u Drugom svjetskom ratu, ali i pustolovine u modernom dobu. Ulogu glavnog negativca, nacističkog terorista Red Skulla, tumači Hugo Weaving, a u filmu se pojavljuje i Sebastian Stan kao Bucky Barnes, pomoćnik Captaina Americe.
Film u režiji Joea Johnstona izlazi u srpnju iduće godine, nekoliko mjeseci nakon Thora.
captain-america-movie-hydra-motorcycles.jpgcaptain-america-hydra-car.jpgcaptain-america-indian-army-motorcycle.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona