Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pustolovine Adele Blanc-Sec

Autor: Belmorn

adele_3.jpg
Novi film Luca Bessona od sutra kreće s prikazivanjem u domaćim kinima.
Pustolovine Adele Blanc-Sec su steampunk film nastao prema istoimenom francusko-belgijskom stripu smještenom u osvit Prvog svjetskog rata.

Adele (Louise Bourgoin) je mlada pariška novinarka koja će učiniti sve da spasi svoju sestru, pa čak i otići do Egipta i iskapati mumije. U međuvremenu se izlegne jaje pterodaktila pohranjeno u muzeju i sije kaos Parizom. Stvari se dodatno kompliciraju kad se probudi i jedna od mumija...

Znatiželjni ste kako sve to izgleda? Pogledajte trailer na službenim stranicama filma.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona