Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nastavci "Wolverinea" i "Sudara Titana" dobivaju redatelje

Autor: Belmorn

wolverine-clash.png
Dok traje potraga za redateljem nastavka filma o X-Men mutantu Wolverineu, za "Sudar Titana" već je pronađen čovjek koji bi od filma mogao stvoriti franšizu.

 

Jonathan Liebesman, redatelj publici poznat uglavnom kao otac loših filmova Darkness Falls, The Killing Room i The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning upravo je izabran da snimi nepotreban nastavak priče o grčkom junaku Perzeju. Novi "Clash of the Titans" mogao bi predstaviti i ostatak bogate grčke mitologije, ali se pitamo u kakvom svjetlu? Hoće li biti ostalih grčkih junaka poput Herakla ili Jasona ili pak samo novih čudovišta, ne znamo.

Iako je Hugh Jackman prije nekoliko tjedana odustao od filma Avon Man ne bi li snimio nastavak Wolverinea, redatelj još nije izabran. Izbor se ipak suzio na dva izvrsna kandidata, Davida Sladea (Hard Candy i novi Twilight Saga: Eclipse) i Darrena Aronofskog (Requiem for a Dream, The Wrestler i The Fountain na kojem je već surađivao s Jackmanom). Uzevši u obzir tijek radnje stripova i kratku scenu nakon odjavne špice prvog dijela, Wolverine se seli u Japan.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona