Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kapetan Jack Sparrow (ne) traži posadu u teaseru za "Stranger Tides"

Autor: Belmorn
jack_teaser_stranger_tides.jpg

Disney je iznenadio publiku Comic-Cona kratkim teaserom filma "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" u kojem se kapetan Jack izravno obraća gledateljima.

Johnny Depp u koži kapetana Jacka Sparrowa opovrgava glasine da skuplja posadu za opasno putovanje u potrazi za Fontanom mladosti.
Šaljivi video ne prikazuje stvarne snimke iz filma, ali kroz njega otkrivamo da će se Sparrow i ekipa suočiti s raznim prijetnjama koje uključuju (ali nisu ograničene na) zombije, koljače, sirene i zanosnu Penelope Cruz.
Osim Penelope koja će glumiti kćer kapetana Crnobradog (Ian McShane), tu je i Sam Claflin kao zamjenski lik za ulogu "mladog mačevaoca" koju je napustio Orlando Bloom.
Srećom, osim Deppa i Geoffrey Rush ostaje u franšizi pa možemo očekivati još gusarskog nadmetanja i podbadanja. Najavljeno je i da će Keith Richards ponoviti ulogu Jackovog oca. Snimanje je u tijeku a film možemo očekivati početkom iduće godine.

  

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona