Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novosti oko Avengersa

Autor: Belmorn
avengers-cast.jpg

Redatelj Joss Whedon na Comic-Conu je potvrdio da će režirati "The Avengers" te napomenuo da trenutno radi na prepravljanjima scenarija. Objavljena su i nova imena glumaca vezanih uz film.

Fanovi su se nadali da će Jeremy Renner, glumac nominiran za Oscara u filmu Hurt Locker glumiti Hawkeyea. Ovog vikenda Whedon je i službeno potvrdio da će glumac utjeloviti vrhunskog strijelca. Ovo će biti prva igrana verzija tog lika koji se trebao pojaviti još u Iron Man 2 filmu, ali se od toga odustalo.
Druga velika objava oko glumačke postave je da Mark Ruffalo preuzima ulogu Hulka od Edwarda Nortona. Nije jasno zašto je Marvel smijenio Nortona za kojeg su fanovi rekli da je odradio odličan posao, a i sam je glumac izrazio želju da ponovi ulogu.
Ostatak glumačke postave u filmu je nepromijenjen tako da će Robert Downey Jr. glumiti Iron Mana, Chris Evans prvog Avengera Captaina Americu, Chris Hemsworth boga Thora a Samuel L. Jackson agenta Nicka Furyja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona