Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova "Thor" fotka i više informacija o "The Avengers" filmu

Autor: Belmorn

thor_odin_hopkins.jpg
Marvel polako, ali sigurno, zatvara krug filmova koji se bave osnivanjem super-junačke skupine "The Avengers" koju čine Hulk, Iron Man, Thor, Captain America i manje poznati Ant-Man i Wasp.

Iron Man 2 natuknuo je sitnice o Captain America i Thor  filmovima koji su trenutno u produkciji, no najiščekivaniji film je upravo The Avengers u režiji Joss Whedona koji izlazi u ožujku 2012. godine.

Nova fotografija za film Thor prikazuje Anthony Hopkinsa kao Odina. S lijeva vidimo boga groma Thora kojeg glumi Chris Hemsworth a s desna njegovog zakletog neprijatelja Lokija kojeg tumači Tom Hiddleston. Redatelj Kenneth Branagh vjeruje da će film biti solidna ekranizacija Marvelovog stripa i da neće biti poput uobičajenih filmova tog tipa. Kako bilo, film izlazi krajem ožujka iduće godine.

Chris Evans koji je za Marvel već glumio Human Torcha u Fantastic Four filmovima preuzeo je ulogu Kapetana Americe koji će se radnjom smjestiti u period 2. Svjetskog rata, a njegovu pojavu možemo očekivati i u Avengersima. Film izlazi nekoliko mjeseci nakon Thora, a oba filma će biti predstavljena u 2-D i 3-D tehnici.

Iako je Edward Norton izrazio želju da ponovi ulogu Hulka/Bruce Bannera u Avengersima, izgleda da će ga zbog silnih obaveza zamijeniti neki drugi glumac. Za sada je najizgledniji Mark Ruffalo.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona