Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Andrew Garfield je novi Spider-Man

Autor: Belmorn

spideyannounce1.jpgNedugo nakon odluke o gašenju serijala Spider-Man zbog povlačenja redatelja Sama Raimija, najavljen je reboot s novim redateljem i drugačijom glumačkom postavom. Danas je objavljeno tko će preuzeti ulogu Petera Parkera.

Mladi glumac koji je stekao povjerenje redatelja Marka Webba da bude idući Spider-Man jest Andrew Garfield, poznat po nedavnoj ulozi u Imaginariumu Doctora Parnassusa.
Scenarij za još neimenovani filma piše James Vanderbilt, a rečeno je da će tema biti suvremena i mračnija, ali uz klasičnu priču o balansiranju između novootkrivenih super-moći i svakodnevnih ljudskih problema.
Garfield je za ulogu pretekao zanimljivu gomilu glumaca kao što su Jamie Bell (Flags of Our Fathers), Anton Yelchin (Star Trek), Aaron Johnson (Kick-Ass), Logan Lerman (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief) i Alden Ehrenreich (Tetro). Snimanje filma počinje u prosincu, a u kinima bi mogao biti već iduće godine, naravno u 2-D i 3-D tehnici.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona