aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

"Harry Potter and the Deathly Hallows" - prvi trailer filma

Autor: Belmorn

deathly_hallows.pngVeć smo pričali o iščekivanom finalu serijala Harry Potter, ali konačno imamo trailer koji će nam otkriti barem dio onog što ćemo vidjeti u filmu.

Posljednju knjigu iz serijala o "malom čarobnjaku" autorice J.K. Rowling redatelj David Yates odlučio je razdvojiti u dva filma što i ima smisla onima koji su čitali knjige. Prvi dio izlazi u studenom 2010., a drugi u srpnju iduće godine.
Ono što možemo očekivati jest sigurno najbombastičniji film u serijalu s obzirom na brojne dinamične preokrete i samu temu konačnog sučeljavanja između Pottera i Voldemorta. No dosta priče, pogledajte foršpan.

Kao šećer na kraju, neki od vas su možda i primijetili kratku pojavu Rade Šerbedžije u foršpanu. Onima koji nisu, evo i fotografije na kojoj se vidi Rade u ulozi Gregorovicha, izrađivača čarobnih štapova.
rade-deathly.png

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona