Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Harry Potter and the Deathly Hallows" - prvi trailer filma

Autor: Belmorn

deathly_hallows.pngVeć smo pričali o iščekivanom finalu serijala Harry Potter, ali konačno imamo trailer koji će nam otkriti barem dio onog što ćemo vidjeti u filmu.

Posljednju knjigu iz serijala o "malom čarobnjaku" autorice J.K. Rowling redatelj David Yates odlučio je razdvojiti u dva filma što i ima smisla onima koji su čitali knjige. Prvi dio izlazi u studenom 2010., a drugi u srpnju iduće godine.
Ono što možemo očekivati jest sigurno najbombastičniji film u serijalu s obzirom na brojne dinamične preokrete i samu temu konačnog sučeljavanja između Pottera i Voldemorta. No dosta priče, pogledajte foršpan.

Kao šećer na kraju, neki od vas su možda i primijetili kratku pojavu Rade Šerbedžije u foršpanu. Onima koji nisu, evo i fotografije na kojoj se vidi Rade u ulozi Gregorovicha, izrađivača čarobnih štapova.
rade-deathly.png

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona