Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mass Effect na velikom platnu

Autor: Belmorn

commader-shepherd-me.jpgLegendary Pictures otkupio je prava za ekranizaciju popularne akcijske RPG igre "Mass Effect" koju će snimati u koprodukciji s tvrtkom Warner Bros.

Izvršni producenti Avi i Ari Arad na filmu će raditi s Thomasom Tullom i Jonom Jashnijem iz Legendaryja. Aradi su kao producenti obradili većinu novijih i starijih ekranizacija Marvelovih stripova. Trenutno se pregovara s Markom Protosevichem koji bi mogao pisati scenarij prema ovoj epskoj SF seriji igara.

Radnja trilogije "Mass Effect" zbiva se gotovo 200 godina u budućnosti, a ljudi su se otkrićem efekta mase približili drugim galaktičkim civilizacijama. Njihova nastojanja da se potpuno integriraju kao ravnopravni članovi Citadele narušava odbjegli agent koji želi probuditi drevnu vanzemaljsku rasu i istrijebiti sve rase saveza.

O glumcu koji bi mogao tumačiti zapovjednika Sheparda, protagonista serijala, još nema službenih informacija, iako su fanovi naklonjeni Matthewu Foxu i Dominicu Purcellu. Za izvorni izgled lika u igri poslužio je nizozemski model Mark Vanderloo.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona