Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nove SF serije na Novoj TV u ljetnom terminu

Autor: Belmorn

v-series.jpgNovi programski ugovor donio je Novoj TV 9 hit-serija među kojima su i dvije SF koje do sad nisu prikazane na hrvatskoj televiziji - "V" i "Vampire Diaries".

Serije će se prikazivati u ljetnom terminu, a među njih se ubraja i nagrađivana kostimizirana dramska serija "Tudori".

"V" kao Visitors moderna je obrada SF serije iz 1983. godine o dolasku naizgled miroljubive vanzemaljske vrste s naprednom tehnologijom koju žele podijeliti sa Zemljanima. Serija prati FBI agenticu koja pokušava otkriti njihove prave namjere. Glavne uloge tumače Elizabeth Mitchell, Morena Baccarin i Scott Wolf.

"Vampire Diaries" je još jedan proizvod "Twilight manije" iako su knjige po kojima je serija snimana izdane daleke 1991. godine. Glavna junakinja Elena (Nina Dobrev) upletena je u ljubavni trokut s dvojicom vampira (Paul Wesley i Ian Somerhalder) koji su igrom slučaja i braća.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona