Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Peticija za spašavanje serije "Legend of the Seeker"

Autor: Belmorn

save_seeker.jpgNakon najave da se ukida fantasy serija "Legend of the Seeker" prema romanima Terryja Goodkinda, fanovi su organizirali peticiju da spase seriju.

Serija nastala prema epic fantasy serijalu The Sword of Truth ukinuta je nakon 2 sezone i 44 nastavka. Obožavatelji to nisu najbolje primili i organiziraju razne pothvate da spase seriju i pronađu joj "novi dom".

Marljivi fanovi potpisuju peticiju, trendaju #LegendoftheSeeker na Twitteru, skupili su novac za objavljivanje reklame u popularnom časopisu Variety (vidi: lijevo) i nastavljaju s primanjem donacija za daljnje projekte, pišu mailove Ellen Degeneres da primi glumicu Bridget Regan u svoj talk-show, a broj neobičnih i maštovitih metoda za spas serije raste iz dana u dan.

Ako želite saznati više o akciji za spašavanje serije ili joj se želite pridružiti, posjetite službenu stranicu SaveOurSeeker.com.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona