Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Splice

Autor: Belmorn

splice3-1.jpgŠto dobijete miješanjem ljudskih i životinjskih gena u svrhu stvaranja višeg oblika života? Znanstveno-fantastični film pomućene etike s Adrianom Brodyjem u glavnoj ulozi.

"Splice" je priča o mladom znanstveniku u usponu (Brody) koji je stekao slavu spajanjem ljudskog i životinjskog DNA, stvorivši time novo biće. On i njegova partnerica Elsa (Sarah Polley) ignorirali su sve etičke i pravne zakone, a deformirano biće koje su stvorili nazvali su Dren. Neočekivan preokret u njihovom pokusu dogodi se kad biće počne ubrzano rasti u smrtonosno stvorenje s krilima i repom...

Ovaj neobičan film sigurno će privući vašu pozornost svojom tematikom, ali i imenima uključenima u projekt. Za režiju i scenarij zaslužan je Kanađanin Vincenzo Natali koji je ostao u dobrom sjećanju po psihološkom trileru "Kocka".

Producentski trio pak sačinjavaju Guillermo del Toro, Joel Silver i Marco Weber, a njih ne treba posebno predstavljati.

Nedavno je na internetu osvanuo foršpan filma koji možete pogledati na službenim stranicama, a prikazivanje u američkim kinima kreće idućeg mjeseca. Još nije poznat datum hrvatske premijere.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona