Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sudar Titana u kinima

Autor: Belmorn

clash_titans250.jpgOd danas u domaćim kinima možete gledati akcijski spektakl "Sudar Titana" o borbi starogrčkog junaka Perzeja za spas Olimpa. Film se prikazuje u 3D tehnici, a kroz neko vrijeme možemo očekivati i standardne 2D projekcije.

Nastao prema istoimenom "Clash of the Titans" iz 1981. godine, film priča priču o Zeusovom sinu Perzeju koji je rođen s božanskim moćima, ali odrastao među ljudima. Bog podzemlja Had odlučan je osvetiti se Zeusu i preuzeti Olimp, a jedini koji mu se može suprotstaviti jest Perzej.
Sam Worthington glumi junaka Perzeja, a njegovog oca Zeusa Liam Neeson. Hada tumači Ralph Fiennes, a besmrtnu Io Gemma Arterton. Film je režirao Louis Leterrier koji je prethodno radio na "The Incredible Hulku".

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona