Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Kick-Ass" od sutra u kinima

Autor: Belmorn

kick-ass_250.jpgSutra u hrvatskim kinima izlazi Kick-Ass, film o kostimiziranim osvetnicima inspiriran stripovskim junacima. Film je pak nastao inspiriran istoimenim stripom Marka Millara i Johna Romita Jr.

Redatelj Matthew Vaughn (Stardust) i producent Brad Pitt predstavljaju vam klasičnu priču o povučenom teenageru Daveu Lizewskom koji voli stripove. Kako bi pobjegao iz svoje svakodnevne anonimnosti i pomogao ljudima u nevolji, navlači kostim i postaje Kick-Ass, kostimizirani junak bez ikakvih super moći ili nadnaravnih sposobnosti.

Njegov prvi okršaj s gradskim ološem prođe toliko loše da je hospitaliziran, a zbog prometne nesreće mu ugrade metalne šipke u kosti. To ga niti najmanje ne sputava u daljnjim herojskim ispadima jer je zbog oštećenja živaca postao iznimno otporan na udarce. Nakon što jedan od videa na kojem on mlati provalnike obiđe internet, slava mu je garantirana, kao i susret s rastućim brojem istomišljenih maskiranih osvetnika i imitatora. Big Daddy i njegova kćer Hit Girl žele srušiti carstvo lokalnog dilera i mafijaša Franka D'Amica.

Veliki obožavatelj stripova Nicolas Cage nije mogao odoljeti ulozi u ovakvom filmu i odmah je preuzeo ulogu Big Daddyja. Aaron Johnson tumači glavnu ulogu Kick-Assa, a Christopher Mintz-Plasse njegovog pratitelja Red Mista. Mafijaša Franka D'Amica glumi Mark Strong koji je s redateljem Vaughnom već surađivao na "Stardustu". Trailer filma i ostale informacije možete potražiti na službenoj stranici Kick-Assa.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona