Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Daybreakers" u kinima

Autor: Belmorn

daybreakers_250.jpgU hrvatskim je kinima počelo prikazivanje vampirskog horror-trilera Daybreakers. Pogledajte znanstveno-fantastičnu priču o mračnoj budućnosti gdje je 95% populacije postalo vampirima.

Ethan Hawke glumi Edwarda Daltona, vampirskog znanstvenika koji pokušava pronaći riješenje vampirskog problema "prehrane". Naime, ljudi izumiru i zaliha krvi sve je manje. S nedostatkom svježe krvi, vampiri postaju niža, bestijalna bića nalik šišmišima koja bi učinila sve za kapljicu krvi.

Daltonovog suparnika Elvisa, koji se izliječio vampirizma kratkim izlaganjem Suncu, glumi Willem Dafoe, a vođu vampirske korporacije glumi Sam Neill.

Scenarij i režiju "Daybreakersa" su odradila braća Michael i Peter Spierig koji su prethodno radili na australskoj zombie komediji "Undead".

Foršpan filma o "vampirima bez šljokica" pogledajte na službenim stranicama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona