Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Naučite kako izdresirati zmaja

Autor: Belmorn

how-to-train-your-dragon-250.jpgSutra u hrvatskim kinima kreće prikazivanje 3D animiranog filma "Kako izdresirati zmaja", tvoraca hitova "Shreka", "Madagascara" i "Kung Fu Pande".

Animirani film nastao prema romanu za djecu How to Train Your Dragon engleske spisateljice Cresside Cowell prikazivat će se u 3D i 2D tehnici, ali i u titlovanom i sinkroniziranom izdanju. Od domaćih glumaca, glasove su posudili Mitja Smijanić, Robert Ugrina, Mia Krajcar i Ozren Grabarić, dok su u izvornom filmu uloge tumačili Jay Baruchel, Gerard Butler, America Ferrera i David Tennant.

Avanturistična komedija prati mladog Vikinga Štucka (Hiccup) iz klana zmajoubojica. Okrutni svijet vikinških ratnika nije navikao na njegov britki humor što ga distancira od njegovih vršnjaka. Štucko, koji je tek počeo s treningom borbe protiv zmajeva, pronalazi ozlijeđenog divljeg zmaja i odluči se sprijateljiti s njim.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona