Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Predators" trailer

Autor: Belmorn

predators_1.jpgProducent Robert Rodriguez i redatelj Nimród Antal odlučni su u stvaranju novog poglavlja u svijetu Predatora. Kao zasebna priča u široj priči borbe između marinaca i Predatora, film "Predators" nazvan je prema drugom filmu iz Alien serijala, a značenje se jednako odnosi na lovce iz svemira kao i na grupu marinaca koja ih planira uhvatiti.

Svjesni da ne mogu nadoknaditi glumačku pojavu guvernera Schwarzeneggera, producenti su odlučili otići u suprotnom smjeru i za ulogu vođe plaćenika uzeli Adriana Brodyja. Njegova postrojba, sačinjena od kažnjenika i plaćenih ubojica zadužena je za hvatanje nove sorte Predatora.

Članove postrojbe glume Topher Grace, Danny Trejo i Alice Braga, a u filmu se pojavljuje i Laurence Fishburne kao napušteni vojnik koji je preživo na planetu skrivajući se od Predatora.

Film u američkim kinima izlazi u srpnju, a kod nas nešto kasnije. Trailer filma o lovcima i lovini pogledajte ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona