Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Mjesec" u kinima

Autor: Belmorn

moon_mjesec.jpgOd sutra u hrvatskim kinima možete gledati SF film Moon, o izoliranom astronautu na mjesečevoj postaji.

Sam Rockwell glumi Sama Bella, američkog astronauta koji je protekle tri godine proveo na Mjesecu skupljajući dragocjeni plin Helium 3 i slao ga na Zemlju. Bez mogućnosti izravne komunikacije s Zemljom, jedino mu društvo pravi umjetna inteligencija GERTY (glas Kevina Spaceyja). Dva tjedna prije isteka ugovora, Sam doživi nesreću koja dovodi u pitanje njegovu lucidnost, ali i čitavu operaciju...
Ovaj SF triler redateljski je debi Duncana Jonesa, sina glazbenika Davida Bowieja. Duncan trenutno snima još jedan znanstveno-fantastični film "Mute", radnjom smješten u futuristički Berlin i bavi se nestankom nijemog barmena. Vremenski je priča istovremena kao i radnja "Mjeseca", a Sam Rockwell će imati cameo ulogu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona