Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Iron Man 2 trailer

Autor: Belmorn

iron_man_2_warmachine.jpgIron Man se vraća u kina s ozbiljnom glumačkom postavom. Robert Downey Jr. i Gwyneth Paltrow ponavljaju svoje uloge kao Tony Stark i njegova pomoćnica Pepper Potts, a Don Cheadle mijenja Terrencea Howarda kao Starkovog prijatelja i partnera pukovnika Rhodesa, odnosno War Machinea.


Otkrivši svijetu svoj tajni identitet kao Iron Man, izumitelj i plejboj Tony Stark mora se suočiti s američkom vladom koja želi prisvojiti njegov oklop, kao i s alkoholnim problemima i postepenim udaljavanjem od svoje pomoćnice u koju je zaljubljen. Ostale pikanterije probajte sami dokučiti iz trailera filma.

Redatelj Jon Favreau odlučio je prikazati Iron Manovog glavnog negativca Mandarina na jedinstven način što mu, kako kaže, dopušta veliku paletu protivnika za ovaj film.

Mickey Rourke će tako glumiti Whiplasha, sina ruskog znanstvenika kojeg je Starkova tvrtka oštetila, a koristit će električne bičeve kako bi se osvetio. Elementi njegovog lika posuđeni su i od stripovskog Crimson Dynama. Starkovog protivnika u svijetu poduzetništva, Justina Hammera, glumi Sam Rockwell, a špijunku Black Widow tumači Scarlett Johansson. Veću ulogu u filmu imat će i Samuel L. Jackson koji ponavlja ulogu agenta Nicka Furyja.
Iron Man bi u našim kinima trebao osvanuti početkom svibnja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona