jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Prvi pogled u "Harry Potter and the Deathly Hallows"

Autor: Belmorn

harry-potter_deathly_hallows.jpgPosljednja knjiga u seriji priča o mladom čarobnjaku Harryju Potteru podjeljena je u dva filma. Prvi dio Deathly Hallows, kod nas preveden kao "Darovi smrti", izlazi u prosincu iduće godine, a drugi nepunu godinu nakon toga.

Hoće li Harry pronaći Horcruxe i poraziti Voldemorta, tko umire, da li je Snape dobar ili zao, hoće li se Hogwarts ponovno otvoriti i što su zapravo Darovi smrti? Većina vjerne publike već odavno zna odgovore na ta pitanja, ali ih to sigurno neće spriječiti u gledanju posljednjeg poglavlja u priči.
Pogledajte kratki uvod u film s komentarima redatelja Davida Yatesa i producenta Davida Heymana. Video uključuje i scene sa snimanja, kao i kratki trailer.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona