warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

Prvi pogled u "Harry Potter and the Deathly Hallows"

Autor: Belmorn

harry-potter_deathly_hallows.jpgPosljednja knjiga u seriji priča o mladom čarobnjaku Harryju Potteru podjeljena je u dva filma. Prvi dio Deathly Hallows, kod nas preveden kao "Darovi smrti", izlazi u prosincu iduće godine, a drugi nepunu godinu nakon toga.

Hoće li Harry pronaći Horcruxe i poraziti Voldemorta, tko umire, da li je Snape dobar ili zao, hoće li se Hogwarts ponovno otvoriti i što su zapravo Darovi smrti? Većina vjerne publike već odavno zna odgovore na ta pitanja, ali ih to sigurno neće spriječiti u gledanju posljednjeg poglavlja u priči.
Pogledajte kratki uvod u film s komentarima redatelja Davida Yatesa i producenta Davida Heymana. Video uključuje i scene sa snimanja, kao i kratki trailer.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona