Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Trailer za Prince of Persia: The Sands of Time

Autor: Belmorn

prince_of_persia_poster.jpgNovi film u produkciji Jerryja Bruckheimera inspiriran je franšizom igara Prince of Persia. Podnaslov "The Sands of Time" preuzet je iz prve 3D igre serijala koja je vratila popularnost legendi platformskih igara. Film koji režira Mike Newell (Harry Potter i Plameni Pehar) neće vjerno pratiti radnju igara, ali kostur priče i osnovna ideja ostaju nepromijenjeni.

Jake Gyllenhaal glumi gradsku lopužu Dastana kojeg nakon uspjeha u borbi perzijski kralj promakne u svog nasljednika. Dastan sklapa nevoljki savez s princezom Taminom, koju glumi Gemma Arterton, kako bi spasio artefakt "Pijesak Vremena" od zlog plemića Nizama (Ben Kingsley).
Princa ćemo u kinima gledati idućeg ljeta, a do tada se možete zadovoljiti nedavno objavljenim trailerom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona