Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pazin predstavlja fantasy park

Autor: Belmorn

inspiritpazinProšlog je tjedna u Pazinu predstavljen novi turistički projekt Istrarske županije koji će u Pazin dovesti tematski fantasy zabavni park.

Inspirit Fantasy Park biti će dizajniran s motivima istrarske i slavenske mitologije, a trebao bi imati pet tematskih cijelina, osam tehničkih atrakcija, pet pozornica i dvije igraonice za djecu. Budući park imati će veliki osjećaj imerzije za publiku jer će biti posao animatora da ih uključe u razna događanja i roleplaying igre. O veličini projekta govori i planirani broj zaposlenih: njih 70 stalno zaposlenih i dvostruko više u srcu sezone.

Cijena projekta je 12.5 milijuna eura, a Istarska županija ga je preko Ministarstva turizma i regionalnog razvoja prijavila za financiranje iz fondova Europske unije. Cilj projekta je jačanje istarskog kontinentalnog i tematskog turizma. Ako projekt bude odobren, već ćete 2020. godine moći ploviti Jezerom duhovainspirit 1 i kročiti Čarobnom šumom.

inspirit 3inspirit 4

inspirit 2

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona