Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Potvrđen Mad Max 4

Autor: Belmorn

mad-max.jpgProteklih dana kružile su glasine o mogućem snimanju četvrtog nastavka serijala o Ratniku s autoputa. Neizvjesnost je napokon prekinuo redatelj filma George Miller koji je potvrdio snimanje, ali bez Mela Gibsona.

Miller je krenuo s castingom novih glumaca i izrazio želju za mlađim licem kao novim Maxom. Film će se snimati u Australiji kako serijalu i dolikuje, a setovi za film i automobili se već grade.
Redatelj je za novinare pokazao neke od autiju i pričao o svojim planovima vezanim uz akcijske scene potjera. Ako želite pogledati video gdje priča o autima i glumcima, pogledajte ovdje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona